Bel 112 voor dringende politiehulp | Politie nodig, niet dringend? Bel 014 56 47 00

dringend 112
niet dringend 014 56 47 00

28 jun 24 Tweede sportieve fietstocht trekt 150 deelnemers naar Geel

De tweede editie van de sportieve fietstocht voor medewerkers en sympathisanten van de politie en brandweer is goed verlopen.

Gisteren tekenden ruim 150 sportievelingen present aan het veiligheidshuis in Geel. Onder een stralende en warme zomerzon werd hun uithoudingsvermogen danig op de proef gesteld. Om 9u30 trok het peloton zich op gang voor een fietstocht van 134 km. Met een kopgroep van 20 medewerkers uit onze politiezone reden deze sportieve mannen en vrouwen een avontuurlijke tocht door het water (Bokrijk, Genk), door de bomen (Lommel) en de mooie Kempense natuur. In de schaduw van brouwerij Ter Dolen in Houthalen wachtte een verfrissend drankje en een stukje rijsttaart om weer op krachten te komen.

De wielertocht werd georganiseerd door Politiezone Geel - Laakdal - Meerhout onder de vleugels van de Belgische Politie Sportbond en in samenwerking met de vriendenkring van Brandweer zone Kempen. We konden eveneens rekenen op de sympathieke steun van de motards van Politiezone Neteland en medische ondersteuning van het motorteam van Curacare.